Home /Menu

Menu

Pastels - 6 Pastels - 6

Small fritters filled with parsley fish Petits beignets fourrés de poisson persillé

8.50€

Small fritters filled with parsley fish Petits beignets fourrés de poisson persillé

Starter of the day Entrée du jour

According to the chef's inspiration Selon l’inspiration du chef

According to the chef's inspiration Selon l’inspiration du chef

Pastels Pastels

9 Small fritters filled with parsleyed fish 9 Petits beignets fourrés de poisson persillé

12.00€

9 Small fritters filled with parsleyed fish 9 Petits beignets fourrés de poisson persillé

Salade says Salade diola

Casamance herbs, with aioli and pink shrimp Herbes de casamance, avec son aïoli et ses crevettes roses

12.00€

Casamance herbs, with aioli and pink shrimp Herbes de casamance, avec son aïoli et ses crevettes roses

Bar tartare Tartare de bar

With mango and flavored with cumbawa (citrus) À la mangue et parfumé au cumbawa (agrume)

11.00€

With mango and flavored with cumbawa (citrus) À la mangue et parfumé au cumbawa (agrume)

Shrimp Gambas

With brick pastry and almonds À la feuille de brique et aux amandes

11.00€

With brick pastry and almonds À la feuille de brique et aux amandes

Chicken salad Salade de poulet

Marinated with ginger Marinée au gingembre

17.00€

Marinated with ginger Marinée au gingembre

Pink Shrimp Salad Salade de crevettes roses

Marinated with ginger Marinée au gingembre

17.00€

Marinated with ginger Marinée au gingembre

Prawn skewers Brochette de gambas

Served with salad and rice Accompagnées de salade et riz

22.00€

Served with salad and rice Accompagnées de salade et riz

Thieboudienne Thieboudienne

The “national dish of Senegal”, broken rice with fish and vegetables. Le « plat national du sénégal «, riz cassé au poisson et ses légumes.

25.00€

The “national dish of Senegal”, broken rice with fish and vegetables. Le « plat national du sénégal «, riz cassé au poisson et ses légumes.

Crazy Maffe

The wonder of Mali! Beef with peanut sauce and vegetables La merveille du mali! bœuf à la sauce d’arachide et ses légumes

17.00€

The wonder of Mali! Beef with peanut sauce and vegetables La merveille du mali! bœuf à la sauce d’arachide et ses légumes

Chicken Yassa Poulet yassa

Grilled chicken thigh marinated in lemon with onion sauce Cuisse de poulet grillé et mariné au citron avec sa sauce aux oignons

17.00€

Grilled chicken thigh marinated in lemon with onion sauce Cuisse de poulet grillé et mariné au citron avec sa sauce aux oignons

Chicken dg Poulet dg

The star of Cameroon! Chicken stew with vegetables and plantains La star du cameroun! râgout de poulet avec ses légumes et ses bananes plantains

19.00€

The star of Cameroon! Chicken stew with vegetables and plantains La star du cameroun! râgout de poulet avec ses légumes et ses bananes plantains

Tiéré Tiéré

Senegalese couscous with beef and vegetables Couscous sénégalais au bœuf et ses légumes

17.00€

Senegalese couscous with beef and vegetables Couscous sénégalais au bœuf et ses légumes

Vegetarian plate Assiette végétarienne

According to the chef's inspiration Selon l’inspiration du chef

18.00€

According to the chef's inspiration Selon l’inspiration du chef

Braised chicken Poulet braisé

Grilled chicken with plantains Poulet à la planche avec ses bananes plantains

22.00€

Grilled chicken with plantains Poulet à la planche avec ses bananes plantains

Yassa fish Yassa poisson

Whole grilled fish marinated in lemon with onion sauce Poisson entier grillé et mariné au citron avec sa sauce aux oignons

23.00€

Whole grilled fish marinated in lemon with onion sauce Poisson entier grillé et mariné au citron avec sa sauce aux oignons

Braised Tilapia Tilapia braisé

Whole fish braised on the griddle with plantains Poisson entier braisé à la plancha avec ses bananes plantains

23.00€

Whole fish braised on the griddle with plantains Poisson entier braisé à la plancha avec ses bananes plantains

Braised Captain Capitaine braisé

Whole fish braised on a plank with plantains Poisson entier braisé à la planche avec ses bananes plantains

28.00€

Whole fish braised on a plank with plantains Poisson entier braisé à la planche avec ses bananes plantains

Bottom Dibi

Grilled lamb with plantains and atieké Agneau grillé à la plancha, avec ses bananes plantains et atieké

26.00€

Grilled lamb with plantains and atieké Agneau grillé à la plancha, avec ses bananes plantains et atieké

Plantain bananas Bananes plantains

7.00€

White rice Riz blanc

4.00€

Atiéké Atiéké

6.00€

Sweet potato fries Frites de patates douces

6.00€

Delight of the day Délice du jour

According to the chef's inspiration Selon l’inspiration du chef

According to the chef's inspiration Selon l’inspiration du chef

Frozen nougat Nougat glacé

With candied ginger Au gingembre confit

11.00€

With candied ginger Au gingembre confit

Gourmet tea Thé gourmand

9.00€

Gourmet herbal tea Tisane gourmand

9.00€

Gourmet coffee Café gourmand

9.00€

Tiakry - degu Tiakry - dégué

Steamed millet flour balls, served with a milk mixture Boules de farine de mil cuites à la vapeur, servi avec un mélange de lait

11.00€

Steamed millet flour balls, served with a milk mixture Boules de farine de mil cuites à la vapeur, servi avec un mélange de lait

Lost Gingerbread Pain d’épices perdu

And its custard with kaffir lime (citrus) Et sa crème anglaise au cumbawa (agrume)

11.00€

And its custard with kaffir lime (citrus) Et sa crème anglaise au cumbawa (agrume)

Chocolate fondant Moelleux au chocolat

And his scoop of ice cream Et sa boule de glace

11.00€

And his scoop of ice cream Et sa boule de glace

Roasted pineapple with spices Ananas rôti aux épices

And his scoop of ice cream Et sa boule de glace

11.00€

And his scoop of ice cream Et sa boule de glace

Ginger Cake Gateau au gingembre

And its cumin custard Et sa crème anglaise au cumbawa

9.00€

And its cumin custard Et sa crème anglaise au cumbawa

Cumbawa Mousse - Citrus Mousse au Cumbawa - agrume

7.00€

Chocolate mousse - homemade Mousse au chocolat - fabrication maison

7.00€

Dish + natural juice Plat + jus naturel

19.50€

Main course + natural juice + dessert Plat + jus naturel + dessert

23.00€

Dish of your choice Plat au choix

Chicken Yassa - grilled chicken thigh marinated in lemon with onion sauce Poulet yassa - cuisse de poulet grillé et mariné au citron avec sa sauce aux oignons

Tiéré - Senegalese couscous with beef and vegetables Tiéré - couscous sénégalais au bœuf et ses légumes

Maffe - the wonder of Mali! Beef with peanut sauce and vegetables Maffe - la merveille du mali! bœuf à la sauce d’arachide et ses légumes

Dessert of your choice Dessert au choix

Chocolate mousse Mousse au chocolat

Mousse au cumbawa Mousse au cumbawa

Juice of your choice Jus au choix

Bissap - hibiscus flowers Bissap - fleurs d’hibiscus

Ginger - cut with pineapple Gingembre - coupé à l’ananas

Tamarind - Indian date Tamarin - datte indienne

Bouye - baobab fruit Bouye - fruit du baobab

Ice creams Glaces

Candied ginger, kaffir lime, Raoul's gingerbread, bissap, Cameroon coffee, passion fruit yogurt, black sesame, salted butter caramel, vanilla, Casamance honey, banana yogurt, mango sorbet, coconut sorbet, pineapple sorbet, porridge. Gingembre confit, cumbawa, pain d’épices de Raoul, bissap, café du Cameroun, yaourt passion, sésame noir, caramel beurre salé, vanille, miel de Casamance, yaourt banane, sorbet mangue, sorbet noix de coco, sorbet ananas, bouille.

1 boule 4.00€

2 boules 5.50€

3 boules 7.00€

Candied ginger, kaffir lime, Raoul's gingerbread, bissap, Cameroon coffee, passion fruit yogurt, black sesame, salted butter caramel, vanilla, Casamance honey, banana yogurt, mango sorbet, coconut sorbet, pineapple sorbet, porridge. Gingembre confit, cumbawa, pain d’épices de Raoul, bissap, café du Cameroun, yaourt passion, sésame noir, caramel beurre salé, vanille, miel de Casamance, yaourt banane, sorbet mangue, sorbet noix de coco, sorbet ananas, bouille.

Ginger juice Jus de gingembre

Pineapple cut Coupé à l’ananas

5.00€

Pineapple cut Coupé à l’ananas

Bissap juice Jus de bissap

Hibiscus flowers Fleurs d’hibiscus

5.00€

Hibiscus flowers Fleurs d’hibiscus

Tamarind juice Jus de tamarin

Indian date Datte indienne

5.00€

Indian date Datte indienne

Boiled juice Jus de bouille

Baobab fruit Fruit du baobab

5.00€

Baobab fruit Fruit du baobab

Evian - 50cl Evian - 50cl

4.50€

Evian - 100cl Evian - 100cl

8.00€

San pellegrino - 50cl San pellegrino - 50cl

4.50€

San pellegrino - 100cl San pellegrino - 100cl

8.00€

Coca-cola Coca-cola

4.50€

Schweppes Schweppes

4.50€

Orangina Orangina

4.50€

Pitcher of wine - 50cl Pichet de vin - 50cl

Red, rosé or white, depending on the day's offering Rouge, rosé ou blanc, selon la proposition du jour

17.00€

Red, rosé or white, depending on the day's offering Rouge, rosé ou blanc, selon la proposition du jour

Bottle of wine Bouteille de vin

Request the card, according to the day's proposal Demande de la carte, selon la proposition du jour

Request the card, according to the day's proposal Demande de la carte, selon la proposition du jour

Wine by the glass Vin au verre

Red, rosé or white, depending on the day's offering Rouge, rosé ou blanc, selon la proposition du jour

7.00€

Red, rosé or white, depending on the day's offering Rouge, rosé ou blanc, selon la proposition du jour

Flag beer - 33cl Bière flag - 33cl

7.00€

Flag beer - 65cl Bière flag - 65cl

12.00€

Castel beer - 65cl Bière castel - 65cl

12.00€

Gazelle beer - 65cl Bière gazelle - 65cl

12.00€

You punch Ti punch

7.00€

Liqueurs Liqueurs

Consumption La consommation

14.00€

Consumption La consommation

Old rums Rhums vieux

Consumption La consommation

12.00€

Consumption La consommation

Arranged rum Rhum arrangé

Bissap, ginger and vanilla, passion fruit, made (wild African fruit), podoseille (aniseed root from Casamance), banana, cinnamon, Indian wood (aromatic leaf from the Antilles), roasted coconut, mango, lemongrass. Bissap, gingembre et vanille, passion, made (fruit sauvage d’afrique), podoseille, (racine anisee de la casamance), banane, canelle, bois d’inde (feuille aromatique des antilles), coco torrerifie, mangue, citronelle.

7.00€

Bissap, ginger and vanilla, passion fruit, made (wild African fruit), podoseille (aniseed root from Casamance), banana, cinnamon, Indian wood (aromatic leaf from the Antilles), roasted coconut, mango, lemongrass. Bissap, gingembre et vanille, passion, made (fruit sauvage d’afrique), podoseille, (racine anisee de la casamance), banane, canelle, bois d’inde (feuille aromatique des antilles), coco torrerifie, mangue, citronelle.

SOUTH AFRICA AFRIQUE DU SUD

Footprint Footprint

Chardonnay
Bukettraube
Color: Yellow, with golden highlights.
Nose: Floral nose with aromas of grapefruit, pear and yellow peach.
Palate: Roundness in the mouth enhanced by a tangy hint at the end.
Serving temperature: 8-10°C
Chardonnay
Bukettraube
Robe : Jaune, aux reflets dorés.
Nez : Nez floral avec des aromes de pamplemousse, de poire ainsi que de peche jaune.
Bouche : Rondeur en bouche réhaussée par une pointe acidulée en fin de bouche.
Température de service : 8-10°C

33.00€

Chardonnay
Bukettraube
Color: Yellow, with golden highlights.
Nose: Floral nose with aromas of grapefruit, pear and yellow peach.
Palate: Roundness in the mouth enhanced by a tangy hint at the end.
Serving temperature: 8-10°C
Chardonnay
Bukettraube
Robe : Jaune, aux reflets dorés.
Nez : Nez floral avec des aromes de pamplemousse, de poire ainsi que de peche jaune.
Bouche : Rondeur en bouche réhaussée par une pointe acidulée en fin de bouche.
Température de service : 8-10°C

Fort Simon Fort Simon

Stellenbosch
Pinotage
Dress: Dark red.
Nose: Aromas of blackberries, cherries, strawberries and vanilla
Palate: The wine is full-bodied with well-integrated tannins.
Serving temperature: between 16-18°C
Stellenbosch
Pinotage
Robe : Rouge foncé.
Nez : Aromes de mures, de cerises, de fraises et de vanilles
Bouche : Le vin est corsé avec des tannins bien intégrés.
Température de service : entre 16-18°C

33.00€

Stellenbosch
Pinotage
Dress: Dark red.
Nose: Aromas of blackberries, cherries, strawberries and vanilla
Palate: The wine is full-bodied with well-integrated tannins.
Serving temperature: between 16-18°C
Stellenbosch
Pinotage
Robe : Rouge foncé.
Nez : Aromes de mures, de cerises, de fraises et de vanilles
Bouche : Le vin est corsé avec des tannins bien intégrés.
Température de service : entre 16-18°C

Joostenberg Joostenberg

Family Blend Red
Shiraz, Cinsault, Mourvèdre, Touriga National
Color: Cherry red.
Nose: The nose is dominated by aromas of plum and red fruits.
Palate: Elegant and refreshing. It has the same aromatic notes as the nose.
Serving temperature: between 16 and 18°C
Family Blend Red
Shiraz, Cinsault, Mourvèdre, Touriga National
Robe : Rouge cerise.
Nez : Le nez est dominé par des arômes de prune et de fruits rouges.
Bouche : Elégante et rafraichissante. On y retrouve les même aromatiques qu’au nez.
Température de service : entre 16 et 18°C

32.00€

Family Blend Red
Shiraz, Cinsault, Mourvèdre, Touriga National
Color: Cherry red.
Nose: The nose is dominated by aromas of plum and red fruits.
Palate: Elegant and refreshing. It has the same aromatic notes as the nose.
Serving temperature: between 16 and 18°C
Family Blend Red
Shiraz, Cinsault, Mourvèdre, Touriga National
Robe : Rouge cerise.
Nez : Le nez est dominé par des arômes de prune et de fruits rouges.
Bouche : Elégante et rafraichissante. On y retrouve les même aromatiques qu’au nez.
Température de service : entre 16 et 18°C

Organic Wines Organic Wines

Coastal Region
Pinotage
Dress: Purplish red color.
Nose: Notes of raspberry, blackberries and slightly almond paste
Palate: Fine tannins, balanced structure with a long finish
Serving temperature: between 16 and 18°C
Coastal Region
Pinotage
Robe : Couleur rouge violacé.
Nez : Notes de framboise, mûrs et légèrement pâte d’amande
Bouche : Tanins fins, structure équllib avec une finale longue
Température de service : entre 16 et 18°C

33.00€

Coastal Region
Pinotage
Dress: Purplish red color.
Nose: Notes of raspberry, blackberries and slightly almond paste
Palate: Fine tannins, balanced structure with a long finish
Serving temperature: between 16 and 18°C
Coastal Region
Pinotage
Robe : Couleur rouge violacé.
Nez : Notes de framboise, mûrs et légèrement pâte d’amande
Bouche : Tanins fins, structure équllib avec une finale longue
Température de service : entre 16 et 18°C

Organic Wines Organic Wines

Coastal Region
Chenin
Color: Pale yellow, slight green reflection
Nose: Notes of green apple.
Palate: Flavors of exotic fruits, pineapple, peach.
Serving temperature: between 6 and 8°C
Coastal Region
Chenin
Robe : Jaune pâle, léger reflet vert
Nez : Notes de pomme verte.
Bouche : Saveurs de fruits exotiques, ananas, pèche.
Température de service : entre 6 et 8°C

33.00€

Coastal Region
Chenin
Color: Pale yellow, slight green reflection
Nose: Notes of green apple.
Palate: Flavors of exotic fruits, pineapple, peach.
Serving temperature: between 6 and 8°C
Coastal Region
Chenin
Robe : Jaune pâle, léger reflet vert
Nez : Notes de pomme verte.
Bouche : Saveurs de fruits exotiques, ananas, pèche.
Température de service : entre 6 et 8°C

Post House Post House

Cameo
Chenin blanc
Color: Yellow, with golden highlights.
Nose: A fresh nose of green apple, quince and citrus.
Palate: A very fresh and fruity white wine.
Serving temperature: Between 10 and 12°C
Cameo
Chenin blanc
Robe : Jaune, aux reflets dorés.
Nez : Un nez frais de pomme verte, de coing et d’agrumes.
Bouche : Un vin blanc très frais et fruité.
Température de service : Entre 10 et 12°C

33.00€

Cameo
Chenin blanc
Color: Yellow, with golden highlights.
Nose: A fresh nose of green apple, quince and citrus.
Palate: A very fresh and fruity white wine.
Serving temperature: Between 10 and 12°C
Cameo
Chenin blanc
Robe : Jaune, aux reflets dorés.
Nez : Un nez frais de pomme verte, de coing et d’agrumes.
Bouche : Un vin blanc très frais et fruité.
Température de service : Entre 10 et 12°C

Post House Post House

Golden Monkey
Shiraz, Mourvèdre, Grenache
Color: Intense brick red.
Nose: Aromas of blackberries, redcurrant and cinnamon, with some notes of white pepper and anise.
Palate: Rich and fruity wine, slightly spicy, with very supple tannins and plenty of finesse and length.
Serving temperature: 18°C
Golden Monkey
Shiraz, Mourvèdre, Grenache
Robe : Brique roouge intense.
Nez : Arômes de mûres, groseille et canelle, avec quelques notes de poivre blanc et d’anis.
Bouche : Vin riche et fruité, légèrement épicé, avec des tannins très souples et beaucoup de finesse et de longueur.
Température de service : 18°C

32.00€

Golden Monkey
Shiraz, Mourvèdre, Grenache
Color: Intense brick red.
Nose: Aromas of blackberries, redcurrant and cinnamon, with some notes of white pepper and anise.
Palate: Rich and fruity wine, slightly spicy, with very supple tannins and plenty of finesse and length.
Serving temperature: 18°C
Golden Monkey
Shiraz, Mourvèdre, Grenache
Robe : Brique roouge intense.
Nez : Arômes de mûres, groseille et canelle, avec quelques notes de poivre blanc et d’anis.
Bouche : Vin riche et fruité, légèrement épicé, avec des tannins très souples et beaucoup de finesse et de longueur.
Température de service : 18°C

Post House Post House

Stamp of Chenin
Chenin Blanc. Chenin is produced in the foothills of Heidelberg Mountains, Stellenbosch. It is the most widely grown white grape variety in South Africa.
Color: Golden. Nose: Aromas of peach, citrus and licorice.
Palate: A rich, full-bodied palate with delicate flavors of tropical fruits and orange, with a hint of perceived sweetness due to the contour of the lees and fruit. A smooth, round finish with a long, full mouthfeel.
Serving temperature: 8-10°C
Stamp of Chenin
Chenin blanc. Chenin produit sur les contreforts de la montagne d’Heidelberg, Stellenbosch. Il s’agit du cépage blanc le plus cultivé en Afrique du Sud.
Robe : Dorée. Nez : Arômes de pêche, d’agrumes et de réglisse.
Bouche : Une bouche riche et corsée aux saveurs délicates de fruits tropicaux, d’orange, avec une pointe de sucrosité perçue due au contour des lies et du fruit. Une finale douce et ronde avec une sensation en bouche longue et pleine.
Température de service : 8-10°C

38.00€

Stamp of Chenin
Chenin Blanc. Chenin is produced in the foothills of Heidelberg Mountains, Stellenbosch. It is the most widely grown white grape variety in South Africa.
Color: Golden. Nose: Aromas of peach, citrus and licorice.
Palate: A rich, full-bodied palate with delicate flavors of tropical fruits and orange, with a hint of perceived sweetness due to the contour of the lees and fruit. A smooth, round finish with a long, full mouthfeel.
Serving temperature: 8-10°C
Stamp of Chenin
Chenin blanc. Chenin produit sur les contreforts de la montagne d’Heidelberg, Stellenbosch. Il s’agit du cépage blanc le plus cultivé en Afrique du Sud.
Robe : Dorée. Nez : Arômes de pêche, d’agrumes et de réglisse.
Bouche : Une bouche riche et corsée aux saveurs délicates de fruits tropicaux, d’orange, avec une pointe de sucrosité perçue due au contour des lies et du fruit. Une finale douce et ronde avec une sensation en bouche longue et pleine.
Température de service : 8-10°C

Post House Post House

Merry Widow
Shiraz
Dress: Dark red.
Nose: Notes of blackcurrant, chocolate, white pepper, cinnamon, and raspberry.
Palate: Firm but supple tannins, ripe and round fruits with a long finish
Serving temperature: 18°C
Merry Widow
Shiraz
Robe : Rouge foncé.
Nez : Notes de cassis, de chocolat, de poivre blanc, de canelle, et de framboise.
Bouche : Tannins fermes mais souples, fruits murs et ronds avec une longue finale
. Température de service : 18°C

38.00€

Merry Widow
Shiraz
Dress: Dark red.
Nose: Notes of blackcurrant, chocolate, white pepper, cinnamon, and raspberry.
Palate: Firm but supple tannins, ripe and round fruits with a long finish
Serving temperature: 18°C
Merry Widow
Shiraz
Robe : Rouge foncé.
Nez : Notes de cassis, de chocolat, de poivre blanc, de canelle, et de framboise.
Bouche : Tannins fermes mais souples, fruits murs et ronds avec une longue finale
. Température de service : 18°C

Job vacancy Stellenrust

Small Rust Semi Sweet
Chenin blanc, Muscat of Alexandria and Sauvignon blanc
Color: Light yellow, pale green reflection.
Nose: Notes of sweet muscat, pineapple and tropical fruits from Chenin blanc and Sauvignon blanc.
Palate: Harmonious, rich, with balanced acidity.
Serving temperature: between 7 and 10°C
Kleine Rust Semi Sweet
Chenin blanc, Muscat d’Alexandrie et Sauvignon blanc
Robe : Jaune clair, reflet vert pale.
Nez : Notes de muscat doux, d’ananas et fruits tropicaux du Chenin blanc et Sauvignon blanc.
Bouche : Armonieuse, riche, avec une acidité équilibrée.
Température de service : entre 7 et 10°C

29.00€

Small Rust Semi Sweet
Chenin blanc, Muscat of Alexandria and Sauvignon blanc
Color: Light yellow, pale green reflection.
Nose: Notes of sweet muscat, pineapple and tropical fruits from Chenin blanc and Sauvignon blanc.
Palate: Harmonious, rich, with balanced acidity.
Serving temperature: between 7 and 10°C
Kleine Rust Semi Sweet
Chenin blanc, Muscat d’Alexandrie et Sauvignon blanc
Robe : Jaune clair, reflet vert pale.
Nez : Notes de muscat doux, d’ananas et fruits tropicaux du Chenin blanc et Sauvignon blanc.
Bouche : Armonieuse, riche, avec une acidité équilibrée.
Température de service : entre 7 et 10°C

Job vacancy Stellenrust

Small Rust White
Chenin, Sauvignon Blanc
Color: Light yellow, pale green highlights.
Nose: Aromas of tropical fruits, white peach and notes of pears.
Palate: Reveals notes of tropical, ripe fruits and herbaceous notes. < On the finish, we detect lovely notes of grapefruit.
Serving temperature: between 7 and 10°C
Kleine Rust white
Chenin, Sauvignon blanc
Robe : Jaune clair, reflets vert pâle.
Nez : Arômes de fruits tropicaux, de pêche blanche et notes de poires.
Bouche : Dévoile des notes de fruits tropicaux, mûrs et notes herbacées. < En fin de bouche, on décèle de jolies notes de pamplemousse.
Température de service : entre 7 et 10°C

29.00€

Small Rust White
Chenin, Sauvignon Blanc
Color: Light yellow, pale green highlights.
Nose: Aromas of tropical fruits, white peach and notes of pears.
Palate: Reveals notes of tropical, ripe fruits and herbaceous notes. < On the finish, we detect lovely notes of grapefruit.
Serving temperature: between 7 and 10°C
Kleine Rust white
Chenin, Sauvignon blanc
Robe : Jaune clair, reflets vert pâle.
Nez : Arômes de fruits tropicaux, de pêche blanche et notes de poires.
Bouche : Dévoile des notes de fruits tropicaux, mûrs et notes herbacées. < En fin de bouche, on décèle de jolies notes de pamplemousse.
Température de service : entre 7 et 10°C

Job vacancy Stellenrust

Small Rust Red
Pinotage, Shiraz
Color: Ruby red reflections.
Nose: Beautiful aromas of raspberry and peppery notes. Palate: Soft, juicy and round palate, with elegant tannins and plenty of fruity notes.
Serving temperature: between 15 and 18°C
Kleine Rust Red
Pinotage, Shiraz
Robe : Reflets rouge rubis.
Nez : Beaux arômes de framboise et des notes poivrées. Bouche : Palais doux, juteux et rond, avec des tannins élégants, et beaucoup de notes fruitées.
Température de service : entre 15 et 18°C

29.00€

Small Rust Red
Pinotage, Shiraz
Color: Ruby red reflections.
Nose: Beautiful aromas of raspberry and peppery notes. Palate: Soft, juicy and round palate, with elegant tannins and plenty of fruity notes.
Serving temperature: between 15 and 18°C
Kleine Rust Red
Pinotage, Shiraz
Robe : Reflets rouge rubis.
Nez : Beaux arômes de framboise et des notes poivrées. Bouche : Palais doux, juteux et rond, avec des tannins élégants, et beaucoup de notes fruitées.
Température de service : entre 15 et 18°C

Job vacancy Stellenrust

Corner Stone
Pinotage
Color: Intense garnet red.
Nose: Notes of raspberry, peach, blackberry and black cherry, finely woody.
Palate: Warm with a very “sweet and sour” finish, with a nice refreshing acidity.
Serving temperature: between 16 and 18°C
Corner Stone
Pinotage
Robe : Rouge intense grenat.
Nez : Notes de framboise, pêche, mûre et cerise noire, finement boisée.
Bouche : Chalereuse avec une finale très « sweet and sour », avec une belle acidité rafraichissante.
Température de service : entre 16 et 18°C

36.00€

Corner Stone
Pinotage
Color: Intense garnet red.
Nose: Notes of raspberry, peach, blackberry and black cherry, finely woody.
Palate: Warm with a very “sweet and sour” finish, with a nice refreshing acidity.
Serving temperature: between 16 and 18°C
Corner Stone
Pinotage
Robe : Rouge intense grenat.
Nez : Notes de framboise, pêche, mûre et cerise noire, finement boisée.
Bouche : Chalereuse avec une finale très « sweet and sour », avec une belle acidité rafraichissante.
Température de service : entre 16 et 18°C

Job vacancy Stellenrust

Chardonnay Wild Yeast
Dress: Golden
Nose: Ripe citrus fruits with a little toasted almond.
Palate: More concentrated with stronger nextarine flavors, some peach and a lingering mineral finish.
Serving temperature: 8-10°C
Chardonnay Wild Yeast
Robe : Dorée
Nez : Agrumes murs avec un peu d’amade grillée.
Bouche : Plus concentrée avec des saveurs de nextarine plus fortes, un peu de peche et une finale minérale persistance.
Température de service : 8-10°C

34.00€

Chardonnay Wild Yeast
Dress: Golden
Nose: Ripe citrus fruits with a little toasted almond.
Palate: More concentrated with stronger nextarine flavors, some peach and a lingering mineral finish.
Serving temperature: 8-10°C
Chardonnay Wild Yeast
Robe : Dorée
Nez : Agrumes murs avec un peu d’amade grillée.
Bouche : Plus concentrée avec des saveurs de nextarine plus fortes, un peu de peche et une finale minérale persistance.
Température de service : 8-10°C

Terra Pinotage Terra Pinotage

100% Pinotage
Color: Ruby red reflections.
Nose: Notes of raspberry, ripe peach and black cherry with subtle vanilla and toasted nuances.
Palate: A juicy palate with a fresh, delicate and persistent finish.
100% Pinotage
Robe : Reflets rouge rubis.
Nez : Notes de framboise, de pêche mûre et de cerise noire avec de subtiles nuances vanillées et toastées.
Bouche : Une bouche juteuse avec une finale fraiche, délicate et persistante.

32.00€

100% Pinotage
Color: Ruby red reflections.
Nose: Notes of raspberry, ripe peach and black cherry with subtle vanilla and toasted nuances.
Palate: A juicy palate with a fresh, delicate and persistent finish.
100% Pinotage
Robe : Reflets rouge rubis.
Nez : Notes de framboise, de pêche mûre et de cerise noire avec de subtiles nuances vanillées et toastées.
Bouche : Une bouche juteuse avec une finale fraiche, délicate et persistante.

FRANCE FRANCE

The winegrowers of Estezargues Ves vignerons D’estezargues

The Great Vines – Red
Côtes du Rhône
Dress: Deep red.
Nose: Sweet and fruity.
Palate: Supple and versatile.
Serving temperature: between 15 and 18°C
Les grandes Vignes – Rouge
Côtes du Rhône
Robe : Rouge profond.
Nez : Doux et fruité.
Bouche : Souple et polyvalente.
Température de service : entre 15 et 18°C

29.00€

The Great Vines – Red
Côtes du Rhône
Dress: Deep red.
Nose: Sweet and fruity.
Palate: Supple and versatile.
Serving temperature: between 15 and 18°C
Les grandes Vignes – Rouge
Côtes du Rhône
Robe : Rouge profond.
Nez : Doux et fruité.
Bouche : Souple et polyvalente.
Température de service : entre 15 et 18°C

Verret Estate Domaine Verret

Pinot Noir
Auxerre Coasts
Color: Cherry red.
Nose: Delicate wine with light notes of red fruits.
Palate: Typical of the grape variety, the palate is soft and harmonious.
Serving temperature: 16°C
Pinot Noir
Côtes d’Auxerre
Robe : Rouge cerise.
Nez : Vin délicat aux notes légère de fruits rouges.
Bouche : Typique du cépage, la bouche est douce et armonbieuse.
Température de service : 16°C

38.00€

Pinot Noir
Auxerre Coasts
Color: Cherry red.
Nose: Delicate wine with light notes of red fruits.
Palate: Typical of the grape variety, the palate is soft and harmonious.
Serving temperature: 16°C
Pinot Noir
Côtes d’Auxerre
Robe : Rouge cerise.
Nez : Vin délicat aux notes légère de fruits rouges.
Bouche : Typique du cépage, la bouche est douce et armonbieuse.
Température de service : 16°C

Philippe and Vincent Jaboulet Philippe Et Vincent Jaboulet

Clemency
Color: Deep ruby, cherry highlights.
Nose: Powerful, beautiful aroma of stone fruits, generous aromas of black fruits, subtle notes of spices.
Palate: Elegant, powerful silky tannins, long persistence.
Serving temperature: Between 16 and 18 C
Clémence
Robe : Rubis profond, reflets cerise.
Nez : Puissant, belle aromatique de fruits à noyau, généreux aromes de fruits noirs=, subtiles notes d’épices.
Bouche : Elegante, puissants tannins soyeux, longue persistance.
Température de service : Entre 16 et 18 C

30.00€

Clemency
Color: Deep ruby, cherry highlights.
Nose: Powerful, beautiful aroma of stone fruits, generous aromas of black fruits, subtle notes of spices.
Palate: Elegant, powerful silky tannins, long persistence.
Serving temperature: Between 16 and 18 C
Clémence
Robe : Rubis profond, reflets cerise.
Nez : Puissant, belle aromatique de fruits à noyau, généreux aromes de fruits noirs=, subtiles notes d’épices.
Bouche : Elegante, puissants tannins soyeux, longue persistance.
Température de service : Entre 16 et 18 C

Voarick Estate Domaine Voarick

Clos du Roy – Mercurey 1er Cru
Burgundy
Dress: Beautiful garnet red dress.
Nose: The nose is powerful and complex. A subtle blend of small black fruits (blackberry, blueberry) and spices.
Palate: Full-bodied, fleshy, the discreet aromas on the nose are found on the palate, very good maturity for this powerful and balanced wine.
Serving temperature: Between 15 and 18* C
Clos du Roy – Mercurey 1er Cru
Bourgogne
Robe : Belle robe rouge grenat.
Nez : Le nez est puissant et complexe. Mélange subtil de petits fruits noirs (mure, myrtille) et d’épices.
Bouche : Ample, charnue, les aromes discrets au nez se retrouvent en bouche, très belle maturité pour ce vin puissant et équilibré.
Température de service : Entre 15 et 18* C

52.00€

Clos du Roy – Mercurey 1er Cru
Burgundy
Dress: Beautiful garnet red dress.
Nose: The nose is powerful and complex. A subtle blend of small black fruits (blackberry, blueberry) and spices.
Palate: Full-bodied, fleshy, the discreet aromas on the nose are found on the palate, very good maturity for this powerful and balanced wine.
Serving temperature: Between 15 and 18* C
Clos du Roy – Mercurey 1er Cru
Bourgogne
Robe : Belle robe rouge grenat.
Nez : Le nez est puissant et complexe. Mélange subtil de petits fruits noirs (mure, myrtille) et d’épices.
Bouche : Ample, charnue, les aromes discrets au nez se retrouvent en bouche, très belle maturité pour ce vin puissant et équilibré.
Température de service : Entre 15 et 18* C

Cornelia Castle Chateau De Cornelia

Gris-Gris The Lucky Rosé
Roussillon Coasts
Color: Very pale, shiny color.
Nose: Cloud of redcurrant and strawberry flavors.
Palate: This fruity rosé is marked by notes of tangy red fruits, raspberry, strawberry, and citrus. Crisp, balanced, and round.
Serving temperature: 10°C
Gris-Gris Le rosé Porte-Bonheur
Côtes du Roussillon
Robe : Robe très pale, brillante.
Nez : Nuage aux saveurs de groseille et de fraise.
Bouche : Ce rosé fruité est marqué par des notes de fruits rouges acidulés, de framboise, de fraise et d’agrumes. Croquant, équilibré et rond.
Température de service : 10°C

30.00€

Gris-Gris The Lucky Rosé
Roussillon Coasts
Color: Very pale, shiny color.
Nose: Cloud of redcurrant and strawberry flavors.
Palate: This fruity rosé is marked by notes of tangy red fruits, raspberry, strawberry, and citrus. Crisp, balanced, and round.
Serving temperature: 10°C
Gris-Gris Le rosé Porte-Bonheur
Côtes du Roussillon
Robe : Robe très pale, brillante.
Nez : Nuage aux saveurs de groseille et de fraise.
Bouche : Ce rosé fruité est marqué par des notes de fruits rouges acidulés, de framboise, de fraise et d’agrumes. Croquant, équilibré et rond.
Température de service : 10°C

Castle of the Deer Chateau Pas Du Cerf

The Blackbird
Provence
Color: Salmon pink, shiny reflections.
Nose: Fine and delicate nose with notes of small white fruit biscuit with a light hint of pomegranate.
Palate: Frank with a beautiful combination of white fruits, a hint of wild strawberry and fine spices. Fresh finish.
Serving temperature: Between 8 and 12°C
Le Merle
La Provence
Robe : Rose saumauné, reflets brillants.
Nez : Nez fin et délicat aux notes de petit biscuit de fruits blancs avec une légère note de grenade.
Bouche : Franche avec une belle alliance de fruits blancs, une pointe de fraise des bois et de fines épices. Finale fraiche.
Température de service : Entre 8 et 12°C

30.00€

The Blackbird
Provence
Color: Salmon pink, shiny reflections.
Nose: Fine and delicate nose with notes of small white fruit biscuit with a light hint of pomegranate.
Palate: Frank with a beautiful combination of white fruits, a hint of wild strawberry and fine spices. Fresh finish.
Serving temperature: Between 8 and 12°C
Le Merle
La Provence
Robe : Rose saumauné, reflets brillants.
Nez : Nez fin et délicat aux notes de petit biscuit de fruits blancs avec une légère note de grenade.
Bouche : Franche avec une belle alliance de fruits blancs, une pointe de fraise des bois et de fines épices. Finale fraiche.
Température de service : Entre 8 et 12°C

Domaine Des Hates Domaine Des Hates

Petit Chablis
Burgundy
Dress: Soft white.
Nose: Aromatic, notes of white flowers.
Palate: Beautiful minerality on the palate.
Serving temperature: 10°C
Petit Chablis
Bourgogne
Robe : Blanc suave.
Nez : Aromatiques, notes de fleurs blanches.
Bouche : Belle minéralité en bouche.
Température de service : 10°C

34.00€

Petit Chablis
Burgundy
Dress: Soft white.
Nose: Aromatic, notes of white flowers.
Palate: Beautiful minerality on the palate.
Serving temperature: 10°C
Petit Chablis
Bourgogne
Robe : Blanc suave.
Nez : Aromatiques, notes de fleurs blanches.
Bouche : Belle minéralité en bouche.
Température de service : 10°C

The Winegrowers of Estezargues Les Vignerons D’estezargues

The Great Vines – White
Côtes du Rhône
Color: Pale gold.
Nose: Very fragrant wine with notes of pear, white fruits and citrus.
Palate: Pleasant texture that lets the fruity aromas escape. Fleshy, with a nice salinity on the finish.
Serving temperature: Between 8 and 10°C
Les grandes Vignes – Blanc
Côtes du Rhône
Robe : Or pale.
Nez : Vin très parfumé sur des notes de poire, de fruits blancs et d’agrumes.
Bouche : Matière agréable qui laisse s’échapper les aromes fruités. Charnu, avec une belle salinité en finale.
Température de service : Entre 8 et 10°C

29.00€

The Great Vines – White
Côtes du Rhône
Color: Pale gold.
Nose: Very fragrant wine with notes of pear, white fruits and citrus.
Palate: Pleasant texture that lets the fruity aromas escape. Fleshy, with a nice salinity on the finish.
Serving temperature: Between 8 and 10°C
Les grandes Vignes – Blanc
Côtes du Rhône
Robe : Or pale.
Nez : Vin très parfumé sur des notes de poire, de fruits blancs et d’agrumes.
Bouche : Matière agréable qui laisse s’échapper les aromes fruités. Charnu, avec une belle salinité en finale.
Température de service : Entre 8 et 10°C

ARGENTINE ARGENTINE

Prostitution Amalaya

Mendoza, Salta
Majority Malbec, Tannat, Petit Verdot
Color: Garnet red.
Nose: Blackcurrant, blueberries and notes of spices.
Palate: The attack is supple, rich tannins on black fruits, fresh finish and fruity aromas.
Serving temperature: Between 16 and 18°C
Mendoza, Salta
Majorité Malbec, Tannat, Petit verdot
Robe : Rouge grenat.
Nez : Cassis, myrtilles et notes d’épices.
Bouche : L’attaque est souple, tanins riches sur fruits noirs, finale fraîche et arômes fruités.
Température de service : Entre 16 et 18°C

30.00€

Mendoza, Salta
Majority Malbec, Tannat, Petit Verdot
Color: Garnet red.
Nose: Blackcurrant, blueberries and notes of spices.
Palate: The attack is supple, rich tannins on black fruits, fresh finish and fruity aromas.
Serving temperature: Between 16 and 18°C
Mendoza, Salta
Majorité Malbec, Tannat, Petit verdot
Robe : Rouge grenat.
Nez : Cassis, myrtilles et notes d’épices.
Bouche : L’attaque est souple, tanins riches sur fruits noirs, finale fraîche et arômes fruités.
Température de service : Entre 16 et 18°C

Prostitution Amalaya

Mendoza, Salta
Majority Torrontes, Riesling
Dress: Golden yellow.
Nose: Aromas of flowers, exotic fruits and citrus fruits.
Palate: Fruity on the palate, nice acidity and well balanced. Refreshing and beautiful mineral finish.
Serving temperature: Between 8 and 10°C
Mendoza, Salta
Majorité Torrontes, Riesling
Robe : Jaune or.
Nez : Arômes de fleur, fruits exotiques et agrumes.
Bouche : Fruité en bouche, belle acidité et bien équilibré. Raffraichissant et belle finale minérale.
Température de service : Entre 8 et 10°C

30.00€

Mendoza, Salta
Majority Torrontes, Riesling
Dress: Golden yellow.
Nose: Aromas of flowers, exotic fruits and citrus fruits.
Palate: Fruity on the palate, nice acidity and well balanced. Refreshing and beautiful mineral finish.
Serving temperature: Between 8 and 10°C
Mendoza, Salta
Majorité Torrontes, Riesling
Robe : Jaune or.
Nez : Arômes de fleur, fruits exotiques et agrumes.
Bouche : Fruité en bouche, belle acidité et bien équilibré. Raffraichissant et belle finale minérale.
Température de service : Entre 8 et 10°C

CHILI CHILI

Journeyman Kalfu

Casablanca Valley
Pinot Noir
Color: Intense ruby color with purple highlights.
Nose: Aromas of fresh red fruits with spicy and vanilla notes.
Palate: Silky with red fruits, vanilla and cinnamon. With body. Nice acidity and a lingering finish.
Serving temperature: Between 14 and 15°C
Vallée de Casablanca
Pinot noir
Robe : Couleur rubis intense aux reflets violets.
Nez : Arômes de fruits rouges frais avec notes épicées et vanillées.
Bouche : Soyeuse avec fruits rouges, vanille et cannelle. Avec du corps. belle acidité et finale persistante
Température de service : Entre 14 et 15°C

33.00€

Casablanca Valley
Pinot Noir
Color: Intense ruby color with purple highlights.
Nose: Aromas of fresh red fruits with spicy and vanilla notes.
Palate: Silky with red fruits, vanilla and cinnamon. With body. Nice acidity and a lingering finish.
Serving temperature: Between 14 and 15°C
Vallée de Casablanca
Pinot noir
Robe : Couleur rubis intense aux reflets violets.
Nez : Arômes de fruits rouges frais avec notes épicées et vanillées.
Bouche : Soyeuse avec fruits rouges, vanille et cannelle. Avec du corps. belle acidité et finale persistante
Température de service : Entre 14 et 15°C

Journeyman Kalfu

Casablanca Valley
Sauvignon Blanc
Color: Yellow, crystal with pale green reflections.
Nose: Aromas of citrus and tropical fruits, grapefruit, lime, sweet mineral and herbaceous notes.
Palate: Fresh with a nice acidity on the fruits.
Serving temperature: Between 7 and 8°C
Vallée de Casablanca
Sauvignon blanc
Robe : Jaune, crystal avec reflet vert pâle.
Nez : Arômes d’agrumes et de fruits tropicaux, pamplemousse, citron vert, douces notes minérales et herbacées.
Bouche : Fraîche avec une belle acidité sur les fruits.
Température de service : Entre 7 et 8°C

33.00€

Casablanca Valley
Sauvignon Blanc
Color: Yellow, crystal with pale green reflections.
Nose: Aromas of citrus and tropical fruits, grapefruit, lime, sweet mineral and herbaceous notes.
Palate: Fresh with a nice acidity on the fruits.
Serving temperature: Between 7 and 8°C
Vallée de Casablanca
Sauvignon blanc
Robe : Jaune, crystal avec reflet vert pâle.
Nez : Arômes d’agrumes et de fruits tropicaux, pamplemousse, citron vert, douces notes minérales et herbacées.
Bouche : Fraîche avec une belle acidité sur les fruits.
Température de service : Entre 7 et 8°C

Richard's Coffee Café richard

2.50€

Richard tea Thé richard

3.50€

Infusion richard Infusion richard

3.50€

Exotic herbal tea Tisane exotique

4.00€